Geluksmomentje met de oppashond

Geluksmomentje-met-opvanghond1

Geluksmomentje met de oppashond

Hoe trots kan je zijn😊. Je kent wel van die ouders die heel trots vertellen hoe hun kind dit of dat kan, iets wat voor volwassenen de normaalste zaak van de wereld is.

Zo had ik mijn trotse ‘hondeneigenaar’ momentje. Voor de meeste hondeneigenaren is het redelijk normaal dat de hond ergens een keer neer ploft en gaat slapen. Momenteel heb ik een opvanghond met een aardig rugzakje, zowel qua gedrag als medisch. Normaal vindt hij alleen rust in zijn bench en uit de bench vraagt hij veel aandacht en loopt constant achter mij aan. De laatste dagen zijn we hiermee aan de slag gegaan en raad nu: hij ligt gewoon op de grond te slapen.😴
🎆En als klap op de vuurpijl kon ik ook nog naar het toilet en mijn handen wassen in de keuken, zonder dat hij op stond! 😍

Wat was jullie geluksmomentje?

Geen reacties

Je reactie toevoegen