Dog's Favourite hondenschool in Gouda

Krijg jij binnenkort een nieuwe hond in huis? Of heb jij net een hond opgehaald bij de fokker of dierenasiel? Wil je jouw hond graag een goede start geven? Dan kun jij terecht bij Dog’s Favourite hondenschool in Gouda.

Dog’s Favourite doet er alles aan om jou alle benodigde kennis en vaardigheden mee te geven voor een hondenleven lang plezier. De hondenschool kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht en kleine groepen.

Lesmethode

De lessen bij Dog’s Favourite zijn gericht op het ontwikkelen van een goede band. De hond zo opvoeden en trainen dat jullie veel plezier kunnen hebben samen. Ik vind het belangrijk om vanuit rust en vertrouwen te werken. We belonen het goede gedrag en begrenzen de hond in moeilijke situaties. Hiermee bedoel ik dat we zoveel mogelijk voorkomen dat de hond (in onze beleving) verkeerd gedrag vertoont. Door ons te richten op wat de hond goed doet en dat te bevestigen, krijg je zelfverzekerde, enthousiaste honden die het leuk vinden om met hun eigenaar samen te werken. Dat wil toch iedereen?

Locatie

De lessen worden gegeven in de hondenspeeltuin van Brokken & Zo XXL in Gouda, op de Burgemeester van Reenensingel 109.

Cursussen

Puppycursus (groepsles)

Wil je ook graag een goede start voor je pup? Dan is de puppycursus geschikt. In de cursus gaan we aan de slag met alle basisgehoorzaamheidsoefeningen zoals netjes meelopen aan de lijn, zit, lig en hierkomen, maar ook oefeningen uit de praktijk worden uitgelegd.

 • Inhoud: 12 praktijklessen van een half uur
 • 4 online theorielessen van 1,5 uur.
 • Tarief:  € 247,00
Pup krijgt koekje1

Puppycursus (online+privéles)

Wil je ook graag een goede start voor je pup, maar heb je geen behoefte om iedere week samen in een groep te trainen? Dan is de online puppycursus i.c.m. privélessen voor jou geschikt. In de cursus gaan we aan de slag met alle basisgehoorzaamheidsoefeningen zoals netjes meelopen aan de lijn, zit, lig en hierkomen, maar ook oefeningen uit de praktijk worden uitgelegd.

 • Inhoud: 11 videolessen over de praktijkoefeningen
 • 4 online theorielessen van 1,5 uur.
 • Tarief i.c.m. 4 privélessen van een half uur: € 247,00

Vervolgcursus

Wil jij na de basiscursus nog meer begeleiding tijdens het trainen van jouw hond? Dan is dat de vervolgcursus bij uitstek geschikt. Deze cursus is gericht op alle basiskennis in praktijk te brengen. We gaan verder trainen op verschillende locaties met ieder zijn eigen uitdagingen.

  • Inhoud: 8 praktijklessen van 30 tot 45 min, afhankelijk van de honden
  • Tarief: €135,00

* Een kennismaking vooraf is verplicht als je in wil stromen bij een vervolg- of funcursus en niet eerder bij Dog’s Favourite de puppy-, of basiscursus hebt gedaan.

1
Hond buigt doordat eigenaresse brokje voor neus houdt.1

Funcursus

Gaat de basisgehoorzaamheid goed en vind jij het leuk om lekker aan de slag te blijven met u hond, dan kun je terecht in de funcursus. Iedere week hebben we een ander thema. We gaan aan de slag met de verschillende takken van de verschillende hondensporten en trainingsdisciplines. Heb jij altijd jouw hond al willen leren om de krant te halen? Was uit de wasmachine? Een poot te geven? Of over een hindernis te springen? Dan is de funcursus iets voor jou!

 • Inhoud: 8 praktijklessen (kan onbeperkt gevolgd worden)
 • Tarief: €135,00

* Een kennismaking vooraf is verplicht als je in wil stromen bij een vervolg- of funcursus en niet eerder bij Dog’s Favourite de puppy-, of basiscursus hebt gedaan.