In het nieuws!

Dogs-Favourite-in-het-nieuws-baasje-gezocht-voor-trip1

In het nieuws!

Naast dat ik begin dit jaar volledig voor Dog’s favourite ben gegaan, ben ik nog een uitdaging aangegaan die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje had. Ik heb mij aangemeld als gastgezin voor een hond vanuit het asiel.

Ik heb een tijdje bij dierenopvang in Rotterdam gewerkt. Deze locatie is helaas gesloten maar een aantal van oud-collega’s zijn verhuist naar Spijkenisse, dus het contact leggen was zo gebeurd.

Zij hadden een hond die opvang nodig had, want deze kon niet in de kennel verblijven. Daar hebben wij ja op gezegd. En zo is Trip bij ons terecht gekomen.

En nu, ruim een half jaar later, is deze hond klaar voor adoptie. RTV Rijnmond heeft de hond in het begin gezien en wilde een nieuw item maken dat hij nu een nieuwe baas zoekt. Dit vond ik echt super spannend, maar ik ben blij met wat het geworden is. Zie hier het resultaat:

Geen reacties

Je reactie toevoegen