Klaar voor de start….

Amor springt in het water

Klaar voor de start….

Een eigen hondenschool in Gouda

Aaaghhwwwee! Tja.. Hoe typ je eigenlijk een kreet die van alles omvat? Ik zit momenteel in een achtbaan van emoties. Door het coronavirus was in een keer mijn agenda leeg. Van regelmatig klantcontact naar niets, nada, noppes. Maar ik ben niet voor één gat te vangen. Dus dan maar tijd om de projecten op te pakken die al een tijdje op de plank liggen, daar later meer over.

Toen kreeg ik een appje of ik nog puppycursus geef. Dus ik mijn voorwaarden doorgegeven. Bleek dat het niet om een eenmalige les ging, maar dat iemand een locatie heeft om puppycursussen te geven. Daar wil ik meer van weten!

Ik ben niet iemand die over één nacht ijs gaat. Dus rustig even aftasten wat dit is. Het telefoongesprek en kennismaking verliepen heel natuurlijk. Ik voelde gelijk een klik en werd enthousiaster en enthousiaster. Mijn hoofd maakte overuren dus ik besloot mijn plannen op papier te zetten en uiteindelijk de huurovereenkomst te tekenen.

Daarna begint het pas. Lijstjes met spullen die ik nodig heb, lesmateriaal uitwerken, lesplannen maken. Ik wilde alles tegelijk. Tot het moment dat het bericht kwam dat door het coronavirus ik nog niet kon starten. Shit, even omschakelen. Maar ik zag ook direct het voordeel, dan kon ik alles beter voorbereiden.

Het is nu nog even wachten op het bericht dat ik echt kan starten, maar daar heb ik super veel zin in. De locatie is top, de hondenspeeltuin bij Brokken & Zo XXL in Gouda. Het voelt nog een beetje als een droom. Hopelijk is het niet alleen maar meer dromen en plannen, maar mijn leef ik mijn droom.

Ik kijk er naar uit om allerlei verschillende hondeneigenaren te mogen begeleiden naar een hondenleven lang plezier. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik precies ga doen? Kijk dan even op de pagina voor de hondenschool.

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen